cikolata reklamlarindaki erotizm 

kapat
  1. bir türlü anlam veremediğim bir durumdur.

sözkonusu reklamlarda dekolte elbiseli ve son derece alımlı bir ya da birkaç kadın adeta çikolatayla sevişirler. o nasıl bir çikolata yiyiştir öyle?
    kadınlarla çikolatalar arasında bizim bilmediğimiz bir ilişki mi var yoksa?
    #4303788 (sondanbironcekimohikan, 01.12.2008 07:18)
  2. (bkz: en sonunda yiycem seni)

sadece kadınlarla sınırlı diğildir. işin içine erkeklerde girmiştir. gerekli midir gereksiz midir bilinmez ama onca reklamın arasında büyük yer kapladığı kesindir.
    #5091355 (Talkative, 23.04.2009 20:09)
  3. çikolatanın afrodizyak etkisinden kaynaklandığını düşündüğüm durumdur.
    #5091484 (legendary, 23.04.2009 20:23)
  4. zaman zaman "hen sonunda yiycem seni. çıııııldrtıysın binii." şeklinde bir jingle'la bozulduğunu düşündüğüm erotizmdir.
    #5091485 (mosquito queen, 23.04.2009 20:24)
  5. Her zaman çikolata reklamında çikolatayı yiyen kadınlarda görülen erotizmdir.Hiç bir erkek çikolata yedikten sonra böyle olamamıştır.Reklamcılığın saçmalamasından başka bir şey değildir.Bilimsel bir yan aramaya gerek yoktur.
    #5091504 (bugun variz yarin yokuz, 23.04.2009 20:26)
  6. çikolata yemek için süslenip kanepeye uzanıp adeta gel bana ye beni havası estiren reklamlardır.. herhangi mantıklı bir yanı yoktur.. kim kimi yemektedir... bu ne saçmalıktır..
    #5091715 (htcbrc, 23.04.2009 20:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cikolata reklamlarindaki erotizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikolata reklamlarindaki erotizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikolata reklamlarindaki erotizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cikolata reklamlarindaki erotizm. Copyrights of the articles are belong to their authors.