cikmaz sokaktan cikmak 

kapat
  1. Hayatıma baktığımda yeni sayfalardan oluşan bir bütün olduğunu görüyorum. Ne zaman bir çıkmaza girsem, mutlaka başka bir dünyaya açılan bir kapı buluyorum çıkmazın sonunda. içeri giriyorum, dar bir sokak ve yeni bir çıkmaz daha...

Gerçekte de, bir çıkmaz sokağın en sonundaki apartmanın en üst katında oturuyorum. Hayallerle gerçek arasındaki köprülerden, karşısına geçiyorum nehirlerin. Bir gün, bir nehre düşsem, nereden bulacaklar, acaba, beni ? Oysa ben, her gün bir çıkmaz sokağa girip çıkıyorum. Hayatım böyle geçiyor.

Yaşamamın anlamı mı bu, yoksa her gün hissettiğim için artık benimsediğim bir şey mi ? Gökyüzünden ellerime düşen bir tüyü sıkı sıkı tutuyorum. Avuçlarımdan kayıp gitse, aslında hiç hissetmeyeceğim. Ama orada olduğunu, ellerimde olduğunu hissediyorum, biliyorum. Öyle bir şey...

Bir çizgide el ele yürümek gibi bir şey. Çizginin bu tarafında ben, diğer tarafında o. O, sınırlardan bahsediyor. Onun dünyası orada, benim dünyam burada. Aynı topraklar, aynı yağmur, aynı rüzgar... Ellerimiz aynı çizgide. Yeminlerin soğukluğu girmeden, sadakati yaşıyorum, güneşle bir. Dört yanım kıyı. Denizde batan güneş, yine denizden doğuyor.

Daha ne olsun ? Hadi, gülümse...
    #1743115 (sonkuzu, 09.06.2007 03:07)

© 2008 - uludağ sözlük

cikmaz sokaktan cikmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cikmaz sokaktan cikmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikmaz sokaktan cikmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robyn » hic kiz arkadasi olmamis universite ogrencisi » zall in seks kasetinin cikmasi » bulent ersoy ile ayni odada yalniz kalmak » elektronik tabela » anlatacak cok sey varken susmak » jim raynor » suhte » domates » symphonie a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci