cikma teklifini reddettikten sonraki an 

kapat

1. karşındakine ne söylesen onun yerine mahçup olacağınız andır. istisna için (bkz: dalga geçerek reddetmek). eğer uzun bir peşinden koşma sürecinden sonra edilen bir teklif geri çevirildiyse neden peki sorusuna cevap vermek gerekecektir. gerçekler söylenemeyecektir. ama bu durumda karşıdaki umutlanacaktır. herşey daha başka olabilirdi, ama ben seni çok sevdim vs sözlerine mecburen sessiz kalınacaktır.

fon müziği olarak uygun gördüğüm parça megan mullallyden geliyor
    (bkz: how insensitive)
    #4256352 (deceku, 20.11.2008 17:24)
  2. bu kaçıncı oldu diye saymaya başladığın andır.
    #4256368 (sayeste, 20.11.2008 17:27)
  3. duşa girip, reddedenlerin sayısının 11'e ulaştığını farkedip, ciddi şekilde ;

"kale : yeliz
    sağ bek : funda
    sol bek : mehtap
    libero : didem "

şeklinde bi kadro kurmayı hayal etmektir. daha sonrada hepsinin 1,65'in altında oldukları da düşünülüp, ulan nokta santraforda yok ki diye reddedilişe değilde, boylarına kızmaktır.
    #4256394 (Akatreil, 20.11.2008 17:33)
  4. kendinizi bulunmaz hint kumaşı mı sandığını sorguladığınız andır. acımasız hissettiğiniz andır. biran önce geçsin gitsin dediğiniz andır. sevilen başka biri varsa neden o değil de başkası dediğiniz andır. yalnız kalacağınızı aklınıza getirdiğiniz andır.

böyle böyle evde kalınır *
    (bkz: evde kalmak)
    #4256403 (deceku, 20.11.2008 17:35)
  5. bir bina icinde ya da merdivenlere yakin iseniz, gayet sogukkanli bir sekilde:

"iyi o zaman ben de kendim cikarim" denilerek kolayca toparlanabilecek durumdur, panige gerek yoktur.
    #4256411 (Zonderland, 20.11.2008 17:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cikma teklifini reddettikten sonraki an başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikma teklifini reddettikten sonraki an ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikma teklifini reddettikten sonraki an nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cikma teklifini reddettikten sonraki an. Copyrights of the articles are belong to their authors.