cikita 

kapat
  1. ajdar'ın çikita muz'u ile alakası olmayan, çok eğlenceli bir sezen aksu şarkısı. Işın Karaca yorumlar. Sözleri şöyledir;

A benim akılsız fikirsiz
    Boş şeylere takılı taş kafam
    Göz göre göre avucundan uçup
    Hiç olmadık birine gitti adam

Ah ben seni nasıl kaptırdım
    Kendime bunu nasıl yaptırdım
    Çantada keklik bu derken
    Başıma iki yaldız taktırdım

Ben şimdi nerelere gideyim
    Ay ay ay aman
    Derdime kırmızı mum dikeyim
    Ay ay ay halim yaman

Çiki çiki çikitam çikolatam
    Yelkenleri suya indirdim
    Oh canıma değsin az bile
    Ben seni cin atına bindirdim

Alacağı vereceği yok bu işin
    Belli ki dönüşü yok bu gidişin
    Geç oldu ama temiz oldu
    Yalanla dolanla hiç olmaz işim
    #795541 (kIran kIrana, 31.10.2006 15:27)
  2. ajdar anik adli sürreal bir şahsiyetin, ülkemizde satış rakamlarını tabana çektiği , terörizme maddi kaynak sağlayan Muz şirketidir.

--spoiler--
    http://www.chiquita.com
    --spoiler--
    #2129328 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 14.08.2007 05:13)
  3. Dünyanın en ünlü muz şirketinin Türkçe telaffuzudur.
    #3053089 (samich, 24.02.2008 19:36)
  4. sinir bozucu $arkı.ayrıca dünyanın en güzel muz çeşidi ve maymunların öncelikli tercihi.
    #3396350 (hypnogaja, 14.05.2008 14:52)
  5. (bkz: muz)
    #3396386 (akheron, 14.05.2008 15:00)
  6. (bkz: tutti frutti)
    #4018705 (system error, 28.09.2008 02:10)
  7. bazı bölgelerde citir kiz anlamına gelen argo.
    #4018710 (gardi, 28.09.2008 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cikita başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikita ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikita nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin en cok kullandigi butonlar » netsozluk » zihuatanejo » arda turan » basliksiz basa baslik almak » galilea montijeo » tommy vercetti » doviz burosu » halihazirda » sarki soyleyerek yurumek » deepfry » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » dexter » musluman insan laik degildir » uludag sozluk dinle mucadele timi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazreti muhammed » turbanli emo sirin » abdullah ocalan » z vitamini » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » moderasyon » benjcev » sorun kurdun kendisidir » kelebek etkisi » devletin bekasi icin kardes katli vaciptir » siberian divide » medyabim » komsudan gelen tabak » kemal unakitan » prozac