cikis kapisi umudu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cikis kapisi
  2. acil cikis kapisi
  3. basurlu acil cikis kapisi
  4. vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir
  5. umudu tuketmek
  6. umudu bitirmeyin
  7. deliverenlerin umudu
  8. umudu kesmek
  9. karadeniz de petrol umudu
  10. hala umudu olmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gulay eralp » anne terligi » bey abi » ava devine » basbakan in korumalari tarafindan dovulen adam » pokemon 4ever » gulse birsel » smiley sentetizmi » ruhlarin gocu » istikbal » fiat regata » mulayim » yapilmis en aptalca dalginlik » tumer metin » acaba » kagit ustunde » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » kula kulluk yapilmaz ama kila killik yapilir » annabell lee » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » www bizkacparayiz com » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » halim sefik guzelson » altinordu » aga dizileri » t 64 » the crying orc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa