cikip yucesine seyran eyledim 

kapat
  1. Çıkıp yücesine seyran eyledim
    Gördüm ak kuğulu göller perişan
    Bir firkat geldi de durdum ağladım
    Öpüp kokladığım güller perişan

Hayal hayal oldu karşımda dağlar
    Eşinden ayrılan ah çeker ağlar
    Dökülmüş yapraklar bozulmuş bağlar
    Bülbülün konduğu dallar perişan

Yıkılmış dilberin mamur illeri
    Susmuş bülbüllerin her dem dilleri
    Dağılmış sümbülü solmuş gülleri
    Yüzüne dökülmüş teller perişan

Karac'oğlan der ki top avlamadım
    Arap ata binip boyalatamadım
    Küstürdüm dilberi hoylatamadım
    Dilberi küstüren diller perişan

cukurova yöresi.
    #2267680 (kuntayi kinteleyen adam, 05.09.2007 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

cikip yucesine seyran eyledim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cikip yucesine seyran eyledim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikip yucesine seyran eyledim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zulfikardarbesi » tombo ucu olan var mi » mentollu sampuan » evrim tarifi » kredi karti aidatlarinin alinmayacak olmasi » ayar vermek icin firsat kollayan yazar » reddeden kizin ayni sinifta olmasi » alti okka yapmak » mahmutpasa dan vcd ye » tanrica a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci