cikartmak 

kapat
  1. kusmak,istifrah etmek.
    #164163 (DaRkWhispeR, 12.04.2006 07:21)

© 2008 - uludağ sözlük

cikartmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikartmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikartmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nietzsche » benim annem bir melek » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » gercekleri baskasindan duymak » pencereden atlamak » cesit cesit insan var » kerem tuzun » ronaldo luis nazario da lima » darbe icin kasinmak » cocuguna eski sevgilinin adini vermek » yedek pivot » sagorado » igrenc entryler » ogretmen » sensiz yapamam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucuncu » logar » kirkambar » deniz ozcelik » tuvalete kardesle birlikte gitmek » gurcan bilgic » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » hikaye anlatan sarkilar » kipcak » hunting high and low » bozcaada » helvastyle » seri eksi oy veren ibne » teknosa