cikartiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazar elbisemi cikartiyorum
  2. kirlettiklerini cikartiyorum hayatimdan

© 2008 - uludağ sözlük

cikartiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikartiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikartiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dishonoured human » 1000000000000000000000 » rails and ties » prison break » aurora snow » kenan kalav » hayal kuramamak » asirlara meydan okuyan sozler » saban calis » meybuz » beyaz peynir » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » ozgur edebiyat » hic normal arkadasi olmayan insan » igrenc entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cep telefonun tuslarinin silinmesi » ernesto che guevara » omrumuzun son demi » islam in hosgorulu olmamasi » calismamak » taraf vs solo tuvalet kagidi » gerger » cortun » biberon ile yavru ayi besleyen pkk li » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » pazar 89 » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » tatnim » sekeri buzdolabinda aramak