cikarinbeniburdan 

/ 10
kapat
  1. sevenlerinin bana dua etmesi gereken.

bakın bırakıcaktı sırf bana inat bırakmayıp moderatör olarak kalacakmıs. sırf bana inat 4(3) kişilik moderasyon ekibini 3(2) e düsürmeyecekmiş.
    #3054673 (imitasyon, 25.02.2008 01:27)
  2. bunca zamandır zall'a moderayon yetkilerimi al, zaten faydalı olamıyorum dememe rağmen kendisi olgunluğundan ve sözlüğün ilk aylarındaki katkımdan ötürü kıyamamıştır. bana da başka yol kalmadı. şimdi mecburen harekete geçecek. böyle bağıra bağıra gitmek istemezdim, hep dalga geçerdim bu tip basın açıklamalrından ama bazı geri zekalı, sünepe, abazan, sivilceli, bağnaz, beynini kullanamayan yeni yetmeler bana buna hakkım olduğu hissini verdiler. aman allahım hedef mi gösteriyoruum ne! iktidar tavrı bulaşıcı sanırım. neyse efendim ne diyoduk..
    iyi de oldu. isabet de oldu. mis gibi de oldu. bilenler bilir aktif bir varlığım yoktu son aylarda. ayrıca gribim şu anda iyi deşarj oluyorum. hastalık mastalık kalmayacak entry bittiğinde.
    işteee sevgili seyirciler.. bir programımızın daha sonuna geldik. geliş o geliş.
    buralardayım ama hem manevi olarak hem de düzenleyici olarak yokum.
    lütfen taziyelerinizi bildirmeyin. entrylerinizi de türk hava kurumuna bağışlayın. çünkü gerçekten mühim bir şey değil. küslük falan hiç değil. sadece zamanı geldi ve tetikleyici unsurlar oldu o kadar. çoğunuzu seviyor, kucaklıyor, paylaştığınız her kelimeniz için teşekkür ediyorum. tabi çıkabilecek yaygara için de şimdiden herkesten anlayış bekliyorum. tamamen doğaçlama.
    son olarak; july4th, josef k ve oyuncakbulut* ve zall'a* bu habersiz gidişim için özrü borç bilirim, hak vereceğinize eminim. ben de gidince kahvehane gibi oluyorsunuz, ona yanarım.*
    zall'a not: bu canavarı sen yarattın.*
    #3054802 (cikarinbeniburdan, 25.02.2008 02:14)
  3. (bkz: optum bye)
    #3054812 (annemyazarolgeldedi, 25.02.2008 02:17 ~ 02:21)
  4. varlığı ile huzur veren bir zât. hep burda olsun. ben olmasam da, burada, bu sözlükte olduğunu bileyim istiyorum. hayatın hâlâ akıp gittiğine dair bir kanıt olarak. ummadık bir anda "olm cikarinbeniburdan vardı yaa" diyebileyim istiyorum.

gitmesin.

gitmesene?

ekleme: gitmiyormuş. ufak bir statü değişikliği sadece. ben de heyecanlanıp çocuğumu kestim. :(

yenisini alsın bana.
    #3054842 (chosen, 25.02.2008 02:30 ~ 02:59)
  5. sözlüğün yıkıldığı bir dönemde sözlüğe sahip çıkarak onu yükseklere taşıyan insan. en kral yazar benim diyenin 1000 tane entrysi yokken bu kişinin 2500 tane başlığı vardı. format format diye didiniyordu. şimdi baktım sadece yazar olarak kalmış. yanlış hatırlamıyorsam 1 yıldan beri modaretorluğu bırakmaya çalışıyordu ama muvaffak olamamıştı. gün itibari ile bunu başarmış. arkadaşlar birine sataşacağınız zaman o kişinin de bir insan olduğunu, hayatını idame ettirmesi için birşeyler yapması gerektiğini, hayatın sadece bilgisayarın başında geçmediğini unutmamak lazım. çıkarınbeniburdan bu sözlüğün en zor günlerinde yanında bulunmuş, herkesin terkedip gittiği bir dönemde de yöneticilik yapmayı kabul etmiştir. sözlük bu günlerini biraz da ona borçludur. neymiş efendim sözlükle ilgilenmiyormuş son dönemde. zall bu kadar vefasız bir insan mı ki sözlüğe hayatındaki bazı gelişmelerden dolayı ilgisini verememiş bir yöneticisine bırak da git desin. ama kendisi sözlüğe faydası dokunamayacağını anladığı son bir yılda zaten bırakmayı çok istemişti. yolun ve bahtın açık olsun.
    #3054879 (engineer, 25.02.2008 02:45)
  6. kendisinin tabiriyle "varlığıyla bir şey kazandırmayan, yokluğu bir şey kaybettirmeyecek olan" eski mod, eski yazar.

zall taksiratımızı affetsin... *
    #3054884 (florinali numuneddin, 25.02.2008 02:47)
  7. "çıkarttırdı kendini buradan" insanı.

kendisi için en doğru olanı yaptı belki de ama az biraz tanıyan biri olarak bana karakterini sorarsanız *, şu sözlüğün en aklı başında kimselerinden biridir.
    #3054895 (benden yazar olmaz, 25.02.2008 02:51)
  8. kendisi hakkında bir şeyi daha es geçemeyeceğim kimse.

bazı insanlar vardır. emekleri istatistiklerde ya da bilumum ortamlarda pek sergilenmez. ama yine de bu insanların geri plandaki karar mekanizmalarında verdiği fikirler bir oluşumu iyiye doğru tetikler.

şimdi, görev başında olduğum zamanlardan anımsıyorum, o galiba böyle biriydi. kimsenin görmediği sessiz bir kahraman gibi. susup susup doğru lafı eden bilge misali.

... ve düşünüyorum da... * bu sözlüğün beyni olabilecek bir tek july kaldı.
    lan, ya o da beyin göçü ederse, esas kıyameti o zaman görün siz.
    #3054912 (benden yazar olmaz, 25.02.2008 02:56 ~ 03:11)
  9. uludağ' dan kayan bir yıldız daha. özleyeceğiz o' nu. hem de çok. ne msn ne de ekşi buradaki muhabbetimizin yerini doldurabilir. çok üzgünüm lan...

ve hem vefa borcu olarak, hem de duygularımı anlatışımın bir tamamlayıcısı olması bakımından harika bir şarkıyla veda ediyom bu kayıp giden yıldız' a...

yıldız kaydı gökten
    yürek yandı dilden
    unutmadın sen de
    unutmadı alem
    nane nane nane nane na na na nane (x2)

muhahhaaa. yedin mi? bence yedin. cehennemde buluşuruk yavru...
    #3054973 (bahdeniz, 25.02.2008 03:27 ~ 03:39)
  10. dayanamayıp sonunda bana ilan-ı aşk eden... belgelerim var!

"sabit bahdeniz" (03:16):
    dur lan çıkma sakın
    "sabit bahdeniz" (03:16):
    bekle
    "sabit bahdeniz" (03:23):
    entari yazdım
    "sabit bahdeniz" (03:23):
    : )
    cikarinbeniburdan (03:24):
    gördüm şapşal gördüm: )
    "sabit bahdeniz" (03:25):
    nasıl
    cikarinbeniburdan (03:25):
    inanılmaz olmuş
    seni sevdiğmi bir kezdaha anladım
    o niye lan
    psikopatsın
    #3054978 (bahdeniz, 25.02.2008 03:31 ~ 03:33)
  11. gitti de kurtulduk yazarı. car car car. susmak bilmeyen siması, çirkin ses tonu ve silüetiyle birleşince çekilirliği kalmıyordu hiç.

küçüklüğünden belliydi bunun böyle olacağı, demiştim babasına "bu kızı suda boğun" diye.

(bkz: allah etmeye)

(not: alla kar etsin. bu gitmemiş daha burdaymış! fak!)
    #3054989 (bl, 25.02.2008 03:35 ~ 03:36)
  12. (bkz: geri sokun onu buraya)
    #3054992 (the kene, 25.02.2008 03:36)
  13. modluğun yokluğunu aramaması için kendisini imitasyon takı zengini yapacağım. artık yüzüklere, kolyelere, bileziklere bakar bakar, söver söver rahatlar.

gerçeğinin yerini tutmaz ama o ayrı...
    #3055008 (bahdeniz, 25.02.2008 03:45)
  14. rivayet muhteliftir ki kendisi bodruma cekilip resim yapacak ve modluk anılarini ben modken adli bir eserde kaleme alacaktir. matrak bir yana kimse yönetici oldu sah, yöneticiliği birakti diye sahbaz olmaz. bu bir sorumluluktur ve elinizde cantayla sokaklarda gezmeye benzer. cantayi mi kollayim o yukun vermiş oldugu yorgunluga mi katlanayim derken feleğiniz şasar vesselam. üstüne üstlük her yazdiğiniz kelam sirf yönetici oldugunuz için bizim gibi elestirmek için elestirme sanatini icra edenlerin oldugu diyarlar temkine sebebiyet verir. eh sonuc mu? arif olan anlamayan bir zahmet para biriktirsin 4-5 firinlik ekmek alsin.
    #3055034 (mulayim, 25.02.2008 04:01)
  15. "geldigimden beri kacirdigim turk filmlerini izliyorum, ama hala milletin hungur hickirik agladiklarinda aglayamadim. galiba cidden ben duygusuz biriyim." demek istedigim guzel insan. *
    #3371422 (limon cicegi kolonyasi, 08.05.2008 14:05)
  16. sözlüğün en iyi moderatörü. hatta ve hatta modluk ile yazarlığı aynı fanusa taşıyabilen tek varlık. çok iyi hatırlıyorum sözlüğe üye olduğum ilk dönemi. başlangıçta daha bir azimli moderatördü. sağlam bir defans oyuncusu gibi formatdışı bir entryye hemen müdahale ederdi. hep takip ederdim acaba şu entrymi siler mi diye. aslında bir nevi test etme isteğiydi benimkisi. bakalım yanlış bir gerekçeden dolayı çaylak yapıyor mu yazarı siliyor mu diye. ama nasıl oluyorsa hiç yanlış karar vermezdi. sanki yüreğiyle çalışan bir modtu.

şimdi de mod ama sanki gökyüzünün tepesine çıkmış vega yıldızı gibi, * uzaklardan seyrediyor buraları. *
    #3585787 (zinani, 26.06.2008 18:18)
/ 10
© 2008 - uludağ sözlük

cikarinbeniburdan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cikarinbeniburdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikarinbeniburdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lafendaz » balkona kamp kuran sokak kedisi » taraf » hang on » hosts » yasli amcalarin kazi calismasina bakmasi » 26 temmuz 2008 90lar partisi at studio live tech » ksilem » turkiye nin turkiye olma girisimi » bahcesehir universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci