cik televizyona de ki ben musteriyim 


kapat
  1. kemal kılıcdaroğlu vs dengir mir mehmet fırat tartışmasında rte'nin dil sürçmesi sonucu söylediği cümlenin aslıdır bu.

    ben bu ülkeyi pazarlamakla mükellefim diyen, babalar gibi satarız diyen bir hükümetin başbakanı olan rte aslında kemal kılıçdaroğlu'na ispatlayamazsan çık televizyona de ki ben müşteriyim duruma göre alıcı çıkmazsa sana satarız diyecekken dili sürçmüş diğer cümleyi sarfetmiştir.

    tipten müşteri tahlili yapabilen biri olarak iddia ediyorum kemal kılıçdaroğlu çok iyi bir müşteri olmaz. biraz kıl bir müşteriye benziyor. 2 tane gömlek alacakken bütün magazayı deneyenlerden biri gibi duruyor.
    #4074166 (xargn, 11.10.2008 14:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cik televizyona de ki ben musteriyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cik televizyona de ki ben musteriyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cik televizyona de ki ben musteriyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cik televizyona de ki ben musteriyim. Copyrights of the articles are belong to their authors.