cik git lan 

kapat
  1. "s.ktir git"in yumusatilmis hali olan kovma cumlesi. ama ciddi soylenmez cogunlukla. "kaybol, gozum gormesin seni" gibidir. cikis butonuna tikladigimizda ciksa guzel olabilirdi.

ben cok sik kullanirim. cok rahatlatici. sen de yap, guzel oluyor.
    (KoPuSh, 05.04.2008 22:11 ~ 22:44)
  2. tanju okan ın (bkz: çık git içimden kardeşim ya)diyerek biraz daha kibarca vurguladığı kovma ünlemi.*
    (yosun, 05.04.2008 22:22)
  3. (bkz: defol)
    (spina, 05.04.2008 22:23)
  4. (bkz: yuru git)
    (oneydilan, 05.04.2008 22:25)
  5. söylemesi çok zevkli olan cümle. "çığitlan!" diye bir hışımla söylendiğinde de küfür etkisi yaratır. burhan altintop'un sıkça kullandığı laflardandır.
    (slywitch, 05.04.2008 22:26)
  6. başlıgı okudugum andan itibaren bagıra bagıra söyledigim ve o çoşkuyla hemen birşeler yazmak istedigim sinirleri boşaltma, nefreti dışarı kusma, bir çeşit rahatlama eylemi.
    (eritrol, 05.04.2008 22:42)
  7. bir üst leveli için:
    (bkz: kaybol)
    (the she, 05.04.2008 22:43)
  8. daha da üst seviye için:
    toz ol.
    (talihsiz sokak kedisi, 05.04.2008 22:48)
  9. çık git lan! çık git! şeklindeki kullanımı da yaygındır.
    (eternal moonlight of autumn, 05.04.2008 22:52)
  10. en üst seviyesi için:

akşam saat 5 e kadar şehri terkedeceksin, bir daha da seni görmeyeceğim, anladın mı ?
    (notrinova, 05.04.2008 22:54)
  11. artik seni gormek istemiyorumdur.
    (ParaNtez, 09.05.2008 11:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ms visual studio » yaratici msn nickleri » yaran videolar » alanis morissette » direc t » kalbe ben » pisma ne o lyubvi ili tretya eloiza » kiliseye giden sagci » son sozler » uludag universitesi muzik festivali » tip » liberal olan uuserlar » riza pehlevi » samsun 216 » kararlastirip ayni giyinen kizlar » bayburt un tarihi eserleri » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » her turk yazar dogar » for you » ben gideyim » ne desem inanirsin » dinden soguma nedenleri » zenit petersburg un bayan taraftarlari » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » haydi hayirli tiraslar » film yonetmeni vs dizi yonetmeni » impresario » erhan goksel » kapora a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa