cik dedi ciktim 

kapat
  1. komik bir fıkranın can alıcı cümlesi..

şimdi efendim bir adamın papağanı, garibim, s leri söyleyemezmiş, c dermiş. sahibi üzülmüş tabi, ulan ne yapsam ne etsem, "en iyisi buna bi arkadaş aliyim, bak düzelir o zaman" demiş. gitmiş bi muhabbet kuşu almış. bu iki kuşu evde bırakıp dışarı çıkmış. geldiğinde ne görse begenirsin? muhabbet kuşu dağılmış, tüyler filan.. adam papağana sormuş : "ne yaptın lan?"
    papağan cevap vermiş : "cik dedi ciktim"
    #3438162 (chanson de roland, 24.05.2008 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

cik dedi ciktim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cik dedi ciktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cik dedi ciktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silikon yastik » gecmisi ozleten olaylar » linet » nazli oksuz » nouriel roubini » amigurumi » dr cureklibatur ve bay arkin » jesus christ propogandasi » burada allah yok peygamber de tatilde » cooler than jesus » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » bodrumtorbasi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » haris alexiou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » kibir » aydin karabulut » jan jojem » tilki dansi » erkam » schizo » i guess you re right » yaratiliscilik » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » carriye roxalina » sozlukten kiz kaldirmak » basliklari alt alta okumak » faati » ebay