cihan unal 

kapat
  1. muhteşem bir ses tonuna sahip sanatçı kişilik.

not: bu başlığın bu güne kadar açılmamış olması garip geldi bana en azından üç beş entry bekliyordum neyse...
    #2274585 (Sıfırın Altında, 06.09.2007 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

cihan unal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cihan unal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cihan unal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» almanci turkcesi » ankara insani » windows xp » aaron lennon » kedi korkusu » birini dunyaya getirmek gibi bir hakkin olmamasi » business channel » tuzluya mal olmak » input output modeli » kufur etmeyen turk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci