cigrik ince tel ince 

kapat
  1. erzurum yöresi türküsüdür.

Çıgrık ince Tel ince

Çıgrık ince Tel ince,
    N'olur Bize Gelince.
    Kız imanından Mı Gider,
    Yar imanından Mı Gider.
    Bir Kerecik Görünce,
    Bir Kerecik Sevince.

Çıgrık Benim Tel Benim,
    Kâhyam Mudur El Benim.
    Çıgrığın Urganıyam,
    Al Üstün Yorganıyam.
    Annem Beni Büyüttü, (Ninem Beni Büyüttü),
    El Kızı Kurbanıyam.

Çıgrık Benim Tel Benim,
    Kâhyam Mudur El Benim.
    Çıgrığın Kaşı Kara, Ağlarım Yana Yana.
    Dermansız Derde Düştüm, (Vefasız Derde Düştüm),
    Çilem De Böyle Kara.

Çıgrık Benim Tel Benim,
    Kâhyam Mudur El Benim.
    #635338 (kara hilal, 14.09.2006 22:40)

© 2008 - uludağ sözlük

cigrik ince tel ince başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cigrik ince tel ince ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cigrik ince tel ince nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shiro ishii » yasamsal tespitler » omer muhtar » zall bize de ayfon alsana » bora ebeoglu » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » parallel synchronized randomness » beyaz kale » bu siteye erisim engellenmistir » pile » ahmet cakar » al yesil dokun anneler » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » her gun okula giden ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgi dolu guzel insan » polo tisortle namaz kilmak » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » kalimerhaba radyo » easy filehosting » arnavutkoy » skibbe nin istifa etmesi » ayfon » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » doktor nazim » mevsimsiz kar » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » her yazara bir iphone » tolga evren » merve yi tavla