cignenen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. reyting ugruna cignenen cesetler
  2. yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami

© 2008 - uludağ sözlük

cignenen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cignenen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cignenen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kedikemal » devrimci turkiye » heresy » hugo lloris » 21 yuzyilda hala mantigi » muneccimle cinsel iliskiye girmek » mozzart » ua pasali » gaziantep » july4th sirin » tehlikeli saplanti » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » nereye gider bu katar » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » jamall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdan » pleasantville » goz hapsi » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » ikimizin yerine » anahtari evde unutmak » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » the recycler » islam da icki yasak mi sorunsali » turbanin uzerine kask takmak » notrinova » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » kollama » annene babana aciyorum evladim