cigaralik 

kapat
  1. halk dilinde sarılmış esrara verilen isimdir, kafa yapici özelliğe sahiptir.
    #716128 (mysterious, 09.10.2006 18:24)
  2. halk dilinde esrar'ın sigara şeklinde sarılarak, tüketilmesi. Bazıları ise hep sigara şeklinde sardıkları için artık esrara cigaralık, sarılmış haline ise cigara derler.
    #876263 (biravekahve, 18.11.2006 14:54)
  3. cıgarlık aslında esrardır. Cıgara sarmak için gereken ham maddedir önce ayıklanır sonra tutün ile karıştırılır ya arap çarşafı ile yada ocb ile sarılıp içilmeye hazır hale getirilir hazır hale getirilen kalın sarımlı tütün esrar karışımınada cıgara denir.
    #948185 (rockstar, 04.12.2006 15:19)

© 2008 - uludağ sözlük

cigaralik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cigaralik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cigaralik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapka yapamayan cuheyla » human blue » sabahat akkiraz » temel fikralari » grandmaster flash » vatandas riza » uzun kot etek giyen turbanli » the wind that shakes the barley » subresyon » gozyaslarimizi bitti mi sandin » iran da kadin olmak » olomuc » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » asr i saadet jargonu » prozopagnozi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en iyisinin amina koyim » kalafat » talabani barzani ocalan liderimiz » agony » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » bu bir skandal » okan bayulgen in tv programlari » metris » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » indian » anket yaptim mutlu oldum » geometri bilmeyen giremez » negativizm » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek