cig pasta hamuru yeme aliskanligi 

kapat
  1. pastanın pişmiş hali dururken mideye oturacak halinin yenmesidir, zevk meselesidir, fanatikleri vardır...
    #3771171 (crazyhodja, 04.08.2008 23:19)
  2. hastası olduğum ve hala parmakla yaptığım eylemdir.pasta yapılmış kap,alınır eller daldırılır ve sonuç;büyük bir huzur. *
    #3771200 (verona, 04.08.2008 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

cig pasta hamuru yeme aliskanligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cig pasta hamuru yeme aliskanligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cig pasta hamuru yeme aliskanligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaderimin cv si » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » yunanca » muhalif oldugu icin hapse giren insan » damat hobbit pasa » ucak » eskisehir » galatasaray atkisi » 10 ekim 2008 ankara depremi » ridvan dilmen » ne dedi ne dedi » sana suresiz izin veriyorum » tovarlak » gossip girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kimse yazmazsa ben yazarim » devrimci » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » ask vazgecer » armenian navy band » devrimcilik romantik bir ozentidir » max payne » erkekleri kullanan kizlar » slideshare com » ha bu diyar » kaynima kaydim » edwin boekamp » niccolo paganini » sinirli internetin ortak kullanilmasi » borg el arab stadium