ciftli ekmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ciftli
  2. bir ekmek parasi isteyen dilenciye ekmek vermek
  3. ekmek parasi icin calisana ekmek almak
  4. ekmek arasi ekmek ve bir bardak gozyasi
  5. yarim ekmek arasi ceyrek ekmek
  6. ekmek arasi ekmek
  7. tam ekmek
  8. got ekmek
  9. ekmek
  10. ekmek ve gul

© 2008 - uludağ sözlük

ciftli ekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ciftli ekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciftli ekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen de basini alip gitme » oral cekic figuru » islam » jean paul sartre » tanri vs bilim » 5 ekim 2008 juventus palermo maci » dort buyuklerin zor deplasmanlari » sozlukteki amerikancilar » turbanli emo sirin » seiko » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » azmi karamahmutoglu » sozluk yuzunden oss yi kazanamamak » kiyamet gunu okula canta goturen ogrenci » uludag sozluk dinle mucadele timi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyku tulumu » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » ken rosenberg » yalnizlik » tottenham hotspur » metin yuksel » yemin ediyorum bak kandil kandil » ruken demirer » gokmen ozdenak » hakeme kafa atmak » fener zenci sever » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi » selcuk erdem » ugur meleke » friend of mine