cift yumurta 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cift sarili yumurta
  2. cift yumurta birizi
  3. cift yumurta okuzleri
  4. cift yumurta ikizi
  5. cift yumurta sarisi olmak
  6. 40 curuk yumurta bir saglam yumurta etmez
  7. yumurta ve yumurta urunleri tebligi
  8. cift katmanli cift tarafli dvd
  9. 3 yumurta gerisiyle yumurta
  10. fol yok yumurta yok

© 2008 - uludağ sözlük

cift yumurta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cift yumurta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cift yumurta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zafer oger » aciz olmak » enderun sevgiler » regl sancisi cekenlere oneriler » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » 100promil » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » ilk ucus » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » gimenez » olmus mu » kabul ediyorum carlos benden iyi » hayattan sikilmak » tikilerin pusi takmasi » pkk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » bekaret onemsizdir » karin » uludag sozluk altin gunu » mahsun kul » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » iki penisli dogmus bebek » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » kizlik zari » yuck fou » fatma aliye » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » satanizm bir din ise garfield seytandir