cift l tek l sendromu 

kapat
  1. çoğu insanın yaptığı hatadır.
    #366870 (LocK, 22.06.2006 17:47)
  2. bunyemde saskinlik uyandirmis iddiadir.. enteresan.

(bkz: allah allaah)
    #366876 (Confusedy, 22.06.2006 17:49)
  3. (bkz: aramızda bir l nin lafı mı olur)
    #366889 (pulp fiction, 22.06.2006 17:54)
  4. keşke tek bir 'l' ile değil de o kavramların içeriğinin ne'liği ve nasıl'lığıyla ilgilensek . mürekkebi fazla kaçmış bazı güzide insanların hassasiyetlerini de anlıyorum kuşkusuz . bir kişinin , entellektüel telaffuzunun devamında ne söylediği ve nasıl ifade ettiğidir birincil olan . kaldıki türkçe bir kelime bile değildir . hatta o dereceki , isim bulmadaki saplantıları bilinen ruslar intelijansiya tabirini kullanırlar . böylelikle kiril alfabesiyle çift l veya tek l tartışmasını da ortadan kaldırmışlardır . aydınlanma'nın kuramsal dünyaya armağanı olan entelektüel ,aydın demek işte, niye bu kadar detaylandırıp olayı , kaç watt? gibi abuk ve bir o kadar da gereksiz noktaya taşıyoruz ki?
    olabilir , bir kelimenin telaffuzunu yanlış biliyor olabilir insanlar . empirik ve ampirik kelimelerini bu kadar tartışmışlığımız yokken, sceptiszm mi septisizm mi tartışmasını yapmamışken , edward said'in soyismi ingilizcedeki said değildiri bu kadar irdelememişken kraldan çok kralcılığa soyunuyoruz.
    aha da buraya yazıyorum , deccal kelimesini dekkal şeklinde telaffuz eden sayın spiker gibi olsun ki sonum , benden entellektüel olmaz . bunu bildikten sonra da entelektüellerin çığırtkanlıkları , kıçımdan uydurduğum kimliğimin de sonu olsun.
    -neffti fillhakika duyuyor musun olum sana sesleniyorum?
    + abi tek l ile yazmalıydın ayrıca f de iki tane olmuş!
    #1339040 (nefti filhakika, 23.02.2007 18:40 ~ 25.02.2007 14:31)
  5. zal değil zall.
    #1339150 (nefti filhakika, 23.02.2007 19:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cift l tek l sendromu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cift l tek l sendromu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cift l tek l sendromu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cift l tek l sendromu. Copyrights of the articles are belong to their authors.