cift kasarli tost 

kapat
  1. doyumsuz bünyelere özgü iki kere rafine tost biçimi....

şiddetle istemediğiniz taktirde asla verilmemektedir...

- bana bir tost lütfen
    fakat çift kaşarlı olsun...
    #87019 (sıçtırtma lamasına, 25.02.2006 02:39)
  2. (bkz: yemede yanında yat)...
    #420787 (mentor, 13.07.2006 11:00)
  3. salçalı olmazsa olmaz dediğim lezzetli tost biçimi
    #420792 (enterezan, 13.07.2006 11:05)
  4. (bkz: çift sucuklu tost)*
    #1047237 (6.4.r.1.$.h, 24.12.2006 02:57)
  5. arasina az bile olsa pul biber konulup yenilmesi caiz olan sey. evet $ey, tanimlayamiyorum bunu. cok leziz.
    #1047252 (Antistar, 24.12.2006 03:01)
  6. "bu çift kaşarlı tostun kaşarları nerde abi."
    bir yerlerden duyulmuş, esprisine maruz kalan tost.
    #1047258 (pilotmont, 24.12.2006 03:03)
  7. ağzının tadını bilen insanların tercih edeceği, kaşar eridiği zaman tadının bir başka güzel olacağı velakin eriyen kaşarın dışarı ta$ması durumunda, ağzımıza yüzümüze ekmek kırıntısı ve ketçap bula$acağı velakin bunu gören çevredeki insanların "sen yemeği nerenle yiyiyorsun" nidalarına maruz kalınacağı, herşeye rağmen vazgeçilmez olduğu kanıtlanmış yiyecek.
    #1764327 (byLait, 13.06.2007 20:17)
  8. Kaşarlanmış tost.
    #1764338 (nevi sahsina munhasir, 13.06.2007 20:20)
  9. hayatta enstantenelere sebep verebiliyor bazen. şöyle ki, vakti zamanında fakültede namlı bir hatun kişisi var idi. bu namlı kişinin ardından demedik laf bırakılmaz, kurulmadık fanteziler olmaz, hayali grupların hayali solisti yapılır, çıkaracağı seslerin güzelliğinden dem vurulur, biranın dibine dibine indirirdik.( öğrenci evlerinden baksettiğimi belirtme ihtiyacı hissediyorum.) neyse dağıtmayayım. yine bu evden okula doğru öğle saatlerinde okula gelinir, kahvaltı yapılacaktır, grup bir sürü sap demek yanlış kaçar, ki o zamanlar hep sap geziyoruz saman çıkaracak kabiliyetimiz gelişmemiş.

sparişleri verecekken birden namlı hatun kişisi geldi kantinden sütlü kahvesini söylemeye(sütlü kahve devamlı suret içeceğiydi, çay nedir bilmezdi) o an da masada ne kadar sap varsa hep bir ağızdan ;
    -abi benimki çift kaşarlı toooooosttttt,

normal şartlarda rezil olunacak bir kantindir. ancak vakit tenha, ortam müsait. yürü bre.

kız mı ? bir daha suratımıza bakmadı, orası apayrı.
    #3466990 (hasan baris, 30.05.2008 00:44 ~ 14:22)

© 2008 - uludağ sözlük

cift kasarli tost başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cift kasarli tost ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cift kasarli tost nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de devrimci olmak » 4bucuktan5bucuk » sozlerimi geri alamam » virtue » hic entry girmemis » dietmar hopp » catlasa da patlasa da » agzina dayamak » global isinma yuzunden anlam kazanacak sarkilar » makarnayi ekmekle yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci