cift cross 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cift katmanli cift tarafli dvd
  2. looking down the cross
  3. cross over
  4. the cross
  5. cross
  6. the cross of changes
  7. cross to bear
  8. cully cross
  9. cross match
  10. the rite of our cross

© 2008 - uludağ sözlük

cift cross başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cift cross ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cift cross nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gemilerde talim var » ilginc koy adlari » on your own » uludag sozluk ihtiyar heyeti » akp nin ataturk sevgisi » sahane i gotik » jet ali » richie sambora » yaran entryler » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » sevgilinin olmesi » ykz kina » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » webcam acip tras olmak » yapilmis en aptalca dalginlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni al » ruzgardasavrulanyaprak » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » nada » kara hilal » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » robert enke » mayokini » cevir kazi yanmasin » cocuklarin arasinda olgun kalmak » lisa garland » cahil » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler