cielo 

kapat
  1. henüz yeni sözlüğe dahil olmuş, çok sevimli, şeker bi o kadar da uyuz kişilik. candır, ciğerdir, kuzu sarmasıdır.. kardeştir, hoşgelmiştir.
    #1425793 (dokuzhanim, 18.03.2007 13:36)
  2. ispanyolca cennet,cennet bahçesi ,biraz daha kasarsak irem anlamındadır.
    #1425808 (cielo, 18.03.2007 13:39)
  3. aman yarabbim bir şeker bir şeker ki yirim kişisi, alt dönem insanı. sözlük üstadı oldu çıktı başıma dediğim pitirim.
    #2266566 (haybe, 05.09.2007 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

cielo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cielo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cielo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odal » notrinova » meet joe black » ardahan lazlari » street fighter iv » vurgun yedim » pathology » eylul » trafik polisi vatandas diyaloglari » boncuklu tabanca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci