ciddiye alinmamak 

kapat
  1. hayatta en kabullenemedigim sey!

yanlıs kisiyle iletisim halinde oldugunuzu farkedersiniz ama is isten gecmistir,
    akabinde bolca kendinize kızarsınız,
    bolca uzulursunuz,
    hicbir sey ogrenemeden,
    hicbir ise yaramadan cabalarınız,
    bosa vakit harcamıs olursunuz.

ne ugruna?

bunu da ciddiye almayın tabi,
    sizde oyle yapın,
    panzehiri bu.
    ciddiye almamak.
    #1289296 (kabaktadi, 11.02.2007 14:27)
  2. -sürekli sürekli anlatırsınız ama karşınızdaki insan sanki ilk defa duymuş gibi davranır.
    -verilen sözlerin hiçbir öneminin olmadığını anlarsınız
    -karşındaki kişiye bir sorununu anlattığında her zaman ve tek tipik kelime'' sikma canini , bosver'' kelimesini söylemesi
    #1289391 (kacak kelebek, 11.02.2007 14:47)
  3. zor bir durumdur, allah sabır versindir. çok yaşanmış hiç unutulmamış hadiselerin sonucudur. ardından genellikle ben demiştim boyle olacağını dinlemediniz boyle oldu şeklinde konuşmalar başlar ama nafiledir sonuçta ciddiye alınmamışsındır.
    #1289400 (no witzki, 11.02.2007 14:50)
  4. (bkz: siklenmemek)
    (bkz: umursanmamak)
    #1289469 (swindler, 11.02.2007 15:04)
  5. (bkz: evin en küçük çocuğu olmak)
    #1289474 (pafküf, 11.02.2007 15:05)
  6. (bkz: yanlış insanlarla diyalog kurduğunu gösteren durumlar)
    #1289532 (barutyiyici, 11.02.2007 15:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ciddiye alinmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ciddiye alinmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciddiye alinmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balikesir » boslugabagislanansozler » sozlukteki sabetayistler » berna ozturk » supermassive black hole » cinsel organin fermuara sikismasi » dus pesindeysen dus pesine » saban disli » herkes bir hava » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » we might as well be strangers » ulmer munster » bolu » piti » summoning » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atesle barut yan yana durmaz » robbie maddison » fener sozluk » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » lynyrd » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » yilanla poz veren manken » ville laihiala » tarumar » zollinger ellison sendromu » evrim akin » a kiss to remember » zamanin manzarasi » suat atesdagli » iphone 3g fiyat karsilastirmasi