ciddiye alinmadigini bile bile gotu tavanda olan yazar 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (4 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

ciddiye alinmadigini bile bile gotu tavanda olan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ciddiye alinmadigini bile bile gotu tavanda olan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciddiye alinmadigini bile bile gotu tavanda olan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a fine romance » niccolo paganini » bionic commando rearmed » pilot » kravat baglamak » sevis » muzaffer eryilmaz » ask ucurur » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » baslik domalmak » istanbul evleri » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » sekura » kas gerilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » t bag » karin » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » la havle ve la kuvvete falan olmak » ufak hayallere sahip olmak » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » ve tanri kadini yaratti » sozlugu karistirmak istemek » aydogan babaoglu » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » incesaz » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » zehir » balikesir yurdu » osmanli cumhuriyeti