cidden oyledir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cidden
  2. oyledir
  3. cidden sinirlenen sozluk yazarlari
  4. amerikan diye bi millet var mi la cidden
  5. bence hem oyledir hem boyledir
  6. oyledir deli gonul
  7. kalbinde nasilsa oyledir
  8. sen oyle diyorsan oyledir
  9. 10 paket anket durum cidden felaket
  10. ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz

© 2008 - uludağ sözlük

cidden oyledir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cidden oyledir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cidden oyledir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pryd rulazz » garip entry » bir efsane » msn de bunalim takildigini belirten insan » istanbul universitesi » sevgiliden duyuldugunda bunalima surukleyen sozler » turk kizlari » kadinlarin ideal erkegi ter kokusundan bulmasi » yalniz benim icin bak yesil yesil » eksi sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games