cidden oyle algiladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cidden
  2. cidden sinirlenen sozluk yazarlari
  3. ya uf cidden seriat geliyor askim ya diyen kiz
  4. 10 paket anket durum cidden felaket
  5. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  6. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  7. vur da oyle git
  8. oyle kal
  9. oyle bir ask
  10. oyle bi

© 2008 - uludağ sözlük

cidden oyle algiladim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cidden oyle algiladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cidden oyle algiladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abel costinha xavier » ickinin haram mezenin helal olduguna inanan sakirt » bacak killarini tiras eden erkekler » kac ortali defter alalim sorunu » 2008 ingiltere gp » bakkal niyetinde migros kullanimi » mini etek » yaran baslik yonlendirmeleri » haci ugurlarken atilabilecek sloganlar » yaran entry silinme sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci