cici kiz 

kapat
  1. ÇELiK iN BiR PARÇASININ ADI
    #130966 (karga, 25.03.2006 11:09)
  2. cici bi kız yoktur. en cicisinin içinde bile kadındaki o hafif şeytanımsı zeka, entrika sevdası vardır.
    #130981 (melek, 25.03.2006 11:32)
  3. etraftan duğduğu bu yakıştırmayı iltifat zanneden ve buna layık olmak için şekilden şekile girebilen kız modelidir.
    #130983 (tutunamayanlardan, 25.03.2006 11:38)
  4. "şarkılarımı dinleyince gözlünüzde bi şey hissederseniz bilin ki o benim gönlümdeki his... ve biz artık gönüldeyiz" gibi özlü bir sözü eden adamın, çok sarsıcı sözleri(!) olan şarkısı.

ah cici kız,cicili bicili giyinince
    sen kendini bir şey mi sandın
    tutmadım hesabını saçma soruları,kaç oldu
    tutmadım ki,bir düşündüm de şöyle
    öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu
    ah cici kız,cicili bicili giyinince
    sen kendini bir şey mi sandın

ah yaralar;ah o yaralar
    ah yaralar;içimi paralar

şimdi bu sözlerin ardından hala hiç bi şey hissetmiyo musunuz ?!
    #130985 (olric, 25.03.2006 11:39)
  5. özellikle
    "ah yaralar;ah o yaralar
    ah yaralar;içimi paralar"
    kısmı dinlendiğinde insanın içinde derin yaralar(!) açması muhtemel, duygu yüklü şarkı *
    #130992 (tutunamayanlardan, 25.03.2006 11:43)
  6. 1997 yılında çıkan padişah isimli sibel can albümünün en şirin şarkılarından biri...

o zamanın genç çıtırlarının dilinden düşmeyen bir şarkıydı. hepsi transa geçmiş gibi cici kız modunda gezerlerdi.

bir de klibi vardı. sibel can şezlongda güneşlenirken etrafında 7-8 tane fit vücutlu abaza ağırlık çalışması falan yapıyordu...

sibel can o zamanlar bütün amelelerin fantazilerini süslüyordu, şimdilerde uslandımı ne?...
    #2047887 (sogut dalina yuva yapan manda, 01.08.2007 00:20)

© 2008 - uludağ sözlük

cici kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cici kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cici kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sovhoz » 70milyonadim » gece yarisi msn zirvesi » imam in capkinlik yapmasi » ali gultiken » asansorde calan radyo » tanri turk u korusun ve yuceltsin » anakronizm » coco jambo » akrostis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci