cici baba 

kapat
  1. (bkz: üvey)
    #1257102 (nonserviam, 04.02.2007 16:32)
  2. kerim tekin'in cikis parcasi. sarki kenan dogulu imzasi tasimaktadir.

sozleri de soyle:

istedim ama vermedi ki baban
    dengi dengine vurur dedi bana
    yıkıldı dünyam kader mi bu ceza
    şimdi gelde sen ağlama

ele güne ne derim benim kızımsın
    biliyor bunu bütün mahalle
    kendini bana sakladın oysa
    değmezmiş seni doğuranlara

yıllarca düğünün hayalini hep kurdum
    aslında boşuna
    yıllar yılı zor durdum

pencereni aç perdeyi arala
    geleceğim rüyalarına
    sevişeceğiz sabahlara kadar
    sırf inat senin cici babana
    #1393497 (nisantasi cocugu, 09.03.2007 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

cici baba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cici baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cici baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yengen olur » symbolics com » mizan » hemsire fantezisi » miss molly » taylor hawkins » oblomov » kopuk partisinde olmek » tutamadim kacirdim » ayrilip ayrilip birlesen sevgililer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci