cicekcilik 

kapat
  1. çiçekleri ve e onlarla uğraşmayı meslek edinenler için kullanılabilecek kelime. serbest çağrışım için de,

(bkz: kamer genç)
    (faidelibilgi, 10.08.2007 18:00)
  2. "dünyanın en güzel meslekleri" sıralamasında rahatça ilk üçü zorlayabilecek meslektir. ne yaşarsanız yaşayın dükkanınızı açıp, mis gibi çiçek kokusunu içinize çektiğinizde tüm dertlerinizi unutursunuz. genellikle bu iş ile meşgul olanlar eskiden hızlı koşturan* insanlardır. bu mesleğin tek kötü yanı; sevdiklerinize özel günlerde çiçek götüremezsiniz "bedavacı" olmamak için.
    (hatun yoksa gidicem ben, 14.02.2008 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ittihat ve terakki cemiyeti » kralice sureyya » nejat isler » sanirim osurdum » takimin esekligini yapan futbolcular » otep shamaya » eskisehir i sevme nedenleri » eski sevgiliden gelen mesaj » yasar kemal » ferhat guzel » tortum un tarihi eserleri » senkaya nin tarihi eserleri » arif keskiner » isledigi cinayete pasta susu veren insan » cumingsoon » turk ruleti » karizmatik cevaplar » karanligin lideri » flamenco turca » atari salonlarindaki futbol oyunlari » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » gerekirse pkk ya karsi cikariz » korsakoff sendromu » yesilhisar in tarihi eserleri » kaybolan cep telefonunu caldirmak » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » bunyan in tarihi eserleri » kahveci » disk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa