cicekci kiz 

kapat
  1. (bkz: sesler ve küller) kitabinin yazari (bkz: behçet aysan)'nın şiirlerinden birisi.

yalova termal yolunda
    çiçek satan çiçekçi kız
    saçlarına papatyalar
    takmış
    şarkılar
    söylüyor bir yandan.
    kederli şarkılar

haydi
    çiçeklerim var.

bunlar küpe çiçeği
    boynu bükük
    ülkem
    gibi.

bunlar mor
    beyaz
    kartopu
    çiçekleri

karayazılı
    erguvan

üzerlerine bulaşmış
    abilerimim kanı.

bunlar zebra çiçeği
    bayım,
    hiç
    görmediniz mi

taşır aynı gökyüzünde

hem umutlu ayçayı
    hem karanlık bir güneşi

ama sizin gökyüzünüz
    var mı ki.

çiçeklerim var
    çiçeklerim

ya küsmüş sardunyalardan
    almaz mısınız

pembe açar
    pembe düşler için

düşleriniz var mı ki.

yalova termal yolunda
    çiçek satan çiçekçi kız
    saçlarına papatyalar
    takmış
    şarkılar
    söylüyor, tehlikeli.
    #670355 (adini unutan adam, 27.09.2006 08:43)
  2. Çiçek, neşe baharım
    Gönlüm, sevgili yarim
    Demet demet satarım
    Sevgilimi ararım

Menekşemin rengi mor
    Kalbimde ateş kor
    Aşığım ben ne çare
    Alın siz de bir tane

Mahmur gözlüm uykulu
    Bahçemin nazlı kulu
    Petek balın oğulu
    Menekşem mis kokulu

Menekşemin rengi mor
    Kalbimde ateş kor
    Aşığım ben ne çare
    Alın siz de bir tane

Alın siz de bir tane

Söz: Anonim Müzik: ibrahim Özoral
    #1067445 (july4th, 27.12.2006 22:48)
  3. şirinlik abidesi.
    #2597992 (akeem alojuwon, 16.11.2007 19:55)
  4. bütün çiçekler kendinindir,
    "kimse bana çiçek almıyo ki" tribinden uzak.
    #2597995 (whynot, 16.11.2007 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

cicekci kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cicekci kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cicekci kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi yonetimi onlisans programi » eskisehir » uludag sozluk gammazi » turkan soray » ntv spor » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ernest hemingway » silikon yastik » ask yaralar » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » pro lisans » kurtlerin azinlik olma hevesi » sevcan orhan » ask incitir » ekim 2008 ankara ulasim zammi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapini calan benim » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » super mario bolum sonu bayragi » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » bionic commando rearmed » yandaki okul servisi » cevir kazi yanmasin » istanbul un en guzel semti » calculus » bir kadinin en masum oldugu an » rs ne la » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » amcik gibi olmak » sinirlenmek » seviyeli bir sohbete ne dersin