cicek alinmasini sevmeyen kizlar 

/ 4
kapat
  1. yok canım her kız sever çiçek alınmasını ama çiçek alındıktan sonra er kişisi al işte sana lütfettim çiçek aldım daha ne istiyosun şeklinde davranırsa yada kızcağıza ye der gibi uzatırsa yada bambaşka bir ihtimal kız er kişisinin parasının olmadığını bilirse istemiyorum ayağına yatar.
    #3391943 (cayyas, 13.05.2008 14:57)
  2. sayısı az olsa da vardır bu kızlardan, zekidirler orası ayrı. çünkü çiçek alınmasını sevmezler, tepelerinden helikopterle papatyalar atılsın isterler. yaa yaa.
    #3817593 (tatlı su levregi, 14.08.2008 15:39)
  3. çiçek alınmasını samimi bulmayan kızlardır.ayrıca sadece kız diye çiçek sevmesi kendisinden beklenemez.
    #3818658 (jafes, 14.08.2008 19:15)
  4. en normalidir.
    yok kızlar çiçeğe bayılır yok anında tav olurlar yok efendıme söyliyim evlendikten sonra her allahın gunu eve çiçekle gitmek farzdır falan yok böyle bişey. hurafe bunlar.
    erkek milleti artık işi gelenekselleştirip kalıplaştırmış iki otla karşımıza dikilip bizden icraat bekliyorlar. peh!

(bkz: 14şubat'da gül almamak için 13 şubatta sevgilisini terkeden kız modeli)
    #3818729 (chatLak, 14.08.2008 19:27 ~ 19:28)
  5. daha pahalı hediyeler seven kızlardır.
    #3818764 (merdumgiriz, 14.08.2008 19:33 ~ 19:37)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

cicek alinmasini sevmeyen kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cicek alinmasini sevmeyen kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cicek alinmasini sevmeyen kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sikintidan pijamanin ipini kemirmek » tugce becerikli » 2008 nobel edebiyat odulu » bell x15 » basincli konusma » kemal unakitan » gulseven yaser » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » dakianus antik kenti » hayata dair ic burkan detaylar » two seconds in life » londra » omur dedigin » beyin » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laz muzigi » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » cevir kazi yanmasin » giuseppe verdi » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » how i met your mother » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » attorneyship » yavuz sultan selim » debit note » orgazm sonrasi aglayan erkek » aci cekmek » carsten jancker » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi