cibiliyetli 

kapat
  1. siz i bırakıp li li olmuş değer kardeş 4.nesil yazar.hoş gelmiş...
    (imhotep, 21.11.2007 16:11)
  2. daha önce cibiliyetsiz olarak yazıp kovulduktan sonra akıllanıp, uslanıp bu sefer cibiliyetli olarak geri dönmüş olan yazardır.
    (cibiliyetli, 23.11.2007 16:51 ~ 01.12.2007 23:15)
  3. mizah zekasının inceliğinden mütevellit sohbet etmeyi çok sevdiğim dost insan , üstad.
    (kutukutupense, 30.11.2007 15:21)
  4. actıgı baslıklarla dikkat ceken yazardır.
    (gitaristdilara, 15.12.2007 16:26)
  5. tüm enerjisiyle entry yazan, yorumlamada usta olan, değerli yazar, arkadaş ve gerçek bir dost.
    (imper, 15.12.2007 21:36)
  6. ilginç başlıklar açan yazar. *
    (glbst, 15.12.2007 21:36)
  7. komik author.
    (justinank, 15.12.2007 21:46)
  8. 5 yıldır tanıdığım ve tanıdığıma memnun olduğum dosttur, yazardır. benimle birçok şeyi paylaşmış (her nekadar salçalı ekmeğini uzatırken parmak payını küçük bıraksada) ve güzel anılar yaşatmıştır. hala yaşatmaktadır. ismi erdem değilde batu, tayberk, emrehan, berksan olsaydı şu an arkadaşım olamayacak olan yazardır. 21 parmağından mağrifet (yazar, hokkabaz, müzisyen, ressam, hertürlü spor alanında başarı, jonglör vs..) fışkırmaktadır. bana sibel kekilliyi tanıtan, briana banks'a ağıtlar yakmamı sağlayan yoldaştır. ben ona 10 kere o bana 1 kere vursun bayıltır.
    (orhanbencegay, 20.01.2008 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beykent universitesi » sarki » circus » apache » adalet ve kalkinma partisi » bugulu atlas » bazen » persomen » kahve dunyasi » elimination » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » eksisozluk insani » errtu » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » soruya soruyla cevap vermek » talat pasa » goksu parki » uludag sozluk un besinci neslini silmek » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » notlar » pierre joseph proudhon » esekli ninni » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » sakinlik huzur verir » kin » fuat karip » ode to joy » dil hapishanesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa