christopher 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. christopher kim
  2. christopher lee
  3. christopher henderson
  4. christopher samba
  5. christopher robert
  6. christopher loftus
  7. christopher eagles
  8. christopher marlowe
  9. christopher pile
  10. christopher w rankin

© 2008 - uludağ sözlük

christopher başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. christopher ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu christopher nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutma » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » roman shirokov » beyaz show » grand theft auto iv » calismayana ekmek yok » iliskilerde yas farki » antrofobi » cadii » turklerin cok iyi yaptigi isler » the dead boys » doom metal » autumnblaze » kar musikileri » sozluk lan burasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fiyasko » cheapdeath » lunokhod » there s a place » vicky cristina barcelona » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » belgetor » windows live messenger » duraliminyum » jim adkins » bi bucuk iskender » avrupa yakasi » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » sozlukten kiz kaldirmak » ozledim