christopher marlowe 

kapat
  1. Christopher Marlowe (1564-1593) ingiliz asıllı şair, oyun yazarı.anglikan okullarında din eğitimi yapar.ajan olmakla suçlanır.din eğitimi almış olmasına rağmen ateisttir.master yıllarında oyun yazarlığına başlar.29 yaşında meyhanede çıkan bir olay esnasında bıçaklanarak öldürülür.
    #1785236 (lost control, 18.06.2007 16:02)
  2. hayatı hakkında, doğum ve ölüm yılları dışındakilerin söylentiye dayandığı büyük ingiliz yazar. ' shakespeare güneşse, marlowe ayışığıdır. ' denmektedir. marlowe' nin eşcinsel, kraliçe elizabeth' in ajanı olduğu ve bir bar kavgasını ayırmaya çalışırken bıçaklandığı söylenmektedir.
    kesin olan şudur ki, marlowe düz yazıya zenginlik kazandırmış bir edebiyatçıdır.
    #1955957 (abberline, 17.07.2007 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

christopher marlowe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. christopher marlowe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu christopher marlowe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» savulun bbg geliyor » 10000000000000000 » solcu » ya ben aslinda hayata kiziyorum » firinda kanat » cin jimnastigi » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » dpreview com » hurriyet ten baslik transfer etmek » one way trip » thomas hobbes » you keep on moving » calismayacak kadar zengin olmak » uludag sozluk ukte dizini » 1492 conquest of the paradise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayriligin ertesi gunu yeni sevgili bulan zat » uypaciyakoverbeni » varg vikernes » liman von sanders » riddle of steel » gonenc esiyok » bir araba kullanamayan olarak kadin » forum degil sozluk » entrynin kim tarafindan eksilendigini bilmek » osym deki carpikliklar » mustafa kemal ataturk » abdullah ocalan » checking designs » vonal » kissing the beast