christoph colomb 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. christophe colomb
  2. cinlilerin colomb dan once amerika yi kesfi
  3. christoph daum
  4. christoph schroeder
  5. christoph eschenbach
  6. christoph metzelder
  7. georg christoph lichtenberg
  8. johann christoph bach
  9. christoph willibald von gluck
  10. christoph martin wieland

© 2008 - uludağ sözlük

christoph colomb başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. christoph colomb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu christoph colomb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag ve eksi sozluk atismasi » aydogan babaoglu » solipsizm » celinebilirlik » ergenekonu savunuyorum mutluyum » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » a taste of honey » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » eh iste ne la » bakrac » teoman » dusunce yayimlanmasi » paket mi olsun burada mi yersiniz » yaratici besiktas taraftari » iste gidiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir tavsiye mektubu » universite » alisamadim » andromimetophilia » rod stewart dinleyen seriatci » pirpir » aquafobi » ieva s polka » huzur » righteous kill » reich » akdeniz universitesi » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » aczimendi » regret