christian bruls 

kapat
  1. trabzonspor un hollanda 2. liginden yeni transferi. 1.84 boyunda, 20 yaşındaki oyuncunun mevkiisi orta saha ve trabzonspor a gelecek sezon katılacak.
    #3676740 (notrinova, 17.07.2008 13:14)
  2. trabzonspor un gelecek sezon transferi. muhtemelen bank asya 1 ligi nden bir takıma kiralanacak, ofansif orta saha oyuncusu.
    #3683817 (serander, 18.07.2008 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

christian bruls başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. christian bruls ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu christian bruls nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buralardan gitme » kaynima kaydim » slm asl pls » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » evli bir kadinla yatmak » don t bother me » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » sevistigi evde esyasini unutan erkek » uypaciyakoverbeni » nietzsche agladiginda » bekaret onemsizdir » hayat memat meseleleri » tanri yi silahsizlandirmak » cok zor uyanan insan » green street hooligans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » be with you » cahillikler kitabi » regl sancisi cekenlere oneriler » 1990 dogumlu olmak » istanbul arkeoloji muzesi » ilk ucus » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » peygamber sabri gerektiren meslekler » hypostase » insan neden degisir » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » pkk nin silah birakip teslim olmasi » full metal jacket