chris wolstenholme 

kapat
  1. muse grubununun bas gitaristi.
    #1296400 (yat yat yat ahlak polisi, 12.02.2007 23:22)
  2. durmadan şişiyor durduramıyoruz, görüntüsüne sahip muse elemanı. matthew * coşarken, işimi yapar giderim edasıyla çalar. rnc 06 da önümüze atlayarak mest olmakla korkmak arasında gidip gelmemize neden olmuştur.
    #3075343 (creamatory, 29.02.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

chris wolstenholme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chris wolstenholme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chris wolstenholme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ah bir atas ver » coca cola nin spermleri oldurmesi » till there was you » 12 01 2007 » yildiz teknik universitesi » bekliyorum » dibi dibi rek » sarma sigara » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » dalgaci mahmut » zvjezdan misimovic » candy shop » noi albinoi » mutlu ol yeter » pro lisans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » lake station » ido dan mesaj gelmesi » benjamin linus » sucuklu yumurta yemenin faydalari » sagopa dan baskasini tanimam abi » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » gelmis gecmis en buyuk grup » karin » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » imhotep » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » evli bir kadinla yatmak