chris willis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bruce willis
  2. robert willis
  3. willis reed
  4. rumer willis
  5. wesley willis
  6. willis poligonu
  7. ian fraiser willis
  8. kevin willis
  9. tek tesellim bruce willis
  10. bruce willis ruh olum

© 2008 - uludağ sözlük

chris willis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chris willis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chris willis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozgurluk ve dayanisma partisi » hincal uluc » masaka » sevmekten kim usanir » endise » dusunmekten uyuyamamak » pasta hut » mistik guc » durex elite » light » hadis » zargana » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » var misin yok musun christina aguilera » genelkurmay baskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » jeff buckley » balik etli kizlar » pes 2008 » nazim hikmet oratoryosu » bush un musluman olabilme ihtimali » hayat » abdullah gul » ug » hayatta keskeleri fazla olan insan » daouda jabi » dedim » guler erkan » sisman ama mutlu olmak » dhl