chris mullin 

kapat
  1. golden state warriors un gm i. yıllarca giydiği indiana pacers forması ile mücadele etmiş solak şütörlerdendi. devre arası yaptığı takaslarla takımı kendine getirmiş, takdir kazanmıştır.
    #1606257 (serander, 04.05.2007 13:17)
  2. stephen jackson gibi hiçbir yerde istenmeyen problemli bir oyuncuyu büyük bir riske girerek takas etmiş, ve bunun meyvesini tüm otoritelerin sampiyonluk için favorisi mavericksi eledikleri seride almış, başarılı gm
    #1606296 (savaskaradag, 04.05.2007 13:33 ~ 13:34)
  3. saf bir şutör olduğu için ilk dream team kadrosunda da yer almış basketbolcu.
    #3723251 (shaqmarion, 26.07.2008 11:18 ~ 11:19)
  4. enteresan saç tıraşlı, çilli, sarışın bir zattı. ncaa yıllarında michael jordan'a karşı oynamışlığı vardı.
    #3723262 (zarth vader, 26.07.2008 11:22)

© 2008 - uludağ sözlük

chris mullin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. chris mullin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chris mullin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vay benim hayallerim » cem toker » 18 eylul 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » ford pinto » barack obama » elma sozluk teki uludag sozluk yazarlari » the kite runner » swatch irony » yabanci diliniz var mi sorusuna verilen cevaplar » elif cagli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games