chris farlowe 

kapat
  1. paint it black'i harika yorumlamışlığı olan ingiliz müzisyen.
    #2054777 (ELeCTrO, 02.08.2007 01:59)

© 2008 - uludağ sözlük

chris farlowe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chris farlowe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chris farlowe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul universitesi avcilar kampusu » bir gun herkes teletabi olacak » cok guzel hareketler bunlar esprileri » yerel radyo reklamlari » 300 » sigarayi birakmanin zararlari » ulu tv icin program onerileri » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » shaquille o neal » mehmet ali nuroglu » sagopa dan baskasini tanimam abi » makao » ekim 2008 ankara ulasim zammi » simone simons » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olasi turk spor gazetesi haberleri » ak akcenin kara gun icin olmasi » acemisinden ankara notlari » al sana bir gobek ver bana bir bebek » necaxa » norton ghost » prison break » mustafa kemal bayirbag » orta turkce » it won t be long » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » istanbul un otopark sorunu » irriducibili » misssunshine » bi josef k vardi ne oldu ona