chp tatil istiyor 

kapat
  1. iktidarın kapatma davası bitene kadar meclisin çalışması görüşüne chp`den gelen yanıt. grup başkan vekili hakku suha okay yaz döneminde meclisin çalışmasına gerek olmadığını, konunun tamamen akp yi ilgilendirdiğini söylemiş. şimdi efendim mesele akp veya başka bir parti değil ama bu zihniyete sahip yılların değişmez muhalefet adayının toplumsal gerçekler ve olaylara karşı gösterdiği hassasiyete küçük bir örnek. tatili hak edecek son parti mecliste chp dir.

http://www.haberturk.com/...cat=110&dt=2008/06/11
    #3524092 (sex files, 11.06.2008 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

chp tatil istiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chp tatil istiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chp tatil istiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmek istemek ama olememek » kizarmis bayat ekmek » ciftin ozel gunu » bilgi ve belge yonetimi » zit goruslere arti oy veren yazar » turk solu » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » fenerbahce kupasi » ask guldurur » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » jet turleri » yapilan her espriye gulen insan » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » 25 yas sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pera muzesi » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » ask aldatir » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » sevcan orhan » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » uludag sozluk gammazi » beyaz melek » imhotep » kaynima kaydim » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » galatasaray formasi » sozlukteyken cisin gelmesi » cupcake » babanin kriz var demesi