chp nin huseyin uzmez i desteklemesi 

kapat
  1. çarşaflılara oy için chp rozeti takan deniz baykal ve chp kurmaylarının oy için yapacakları yeni hede.
    #4256325 (60 yasindaki kelebek, 20.11.2008 17:20)
  2. deniz baykal partinin başında olduğu sürece olması muhtemel bir gelişmedir. kişinin daha önce yazdığı gazeteden yazılarına ait cümleler muhtemel gelişmenin olmasını kuvvetledirici cümlelerdir.

--spoiler--
    Sayın Deniz Baykal'ı takdir ediyorum... Açık, net ve mert!" (30.07.1997)
    --spoiler--

--spoiler--
    Sayın Deniz Baykal'ın ismi, hiçbir pisliğe karışmadı... Dürüstlüğünden ve yurtseverliğinden kuşkumuz yok!" (13.05.2005)
    --spoiler--

--spoiler--
    Bizim bildiğimiz, CHP'ye; Sayın Baykal kadar dine saygılı bir genel başkan gelmemiştir" (05.06.2005)
    --spoiler--

--spoiler--
    Bizce Sayın Baykal, adı pisliklere karışmamış, yüzde yüz yerli, temiz bir Anadolu çocuğudur. Bugün Ana Muhalefet olan CHP'nin başında bulunması da milletimiz için bir şanstır." (12.10.2005)
    --spoiler--

--spoiler--
    15 Şubat 2008.
    *"Sayın Baykal'ın nezaketi - 13 Şubat Çarşamba günü, saat 20.00 sularında CHP Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal telefonla beni aradı. 12 Şubat Salı günü de Sayın Emin Çölaşan aramıştı. Bu iki dostun, birer gün arayla, art arda aramaları doğrusu beni memnun etti.
    --spoiler--
    #4256429 (mutahhara, 20.11.2008 17:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

chp nin huseyin uzmez i desteklemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chp nin huseyin uzmez i desteklemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chp nin huseyin uzmez i desteklemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about chp nin huseyin uzmez i desteklemesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.