chp nin eski imami aday olarak gostermesi 

kapat
  1. Sultanahmet Camii eski imamı Bedir, yerel seçimde AKP nin kalelerinden Sultanbeyli ilçesinde CHP nin belediye başkan adayı olacak.CHP nin daha öncede milletvekili adayı olan eski Sultanahmet Cami imamı Osman Nuri Bedir in istanbul Sultanbeyli ilçesi nden CHP nin belediye başkan adayı olması neredeyse kesinlik kazandı.

Osman Nuri Bedir, yakınlarının da çarşaflı ve başı kapalı olduğunu belirterek,Bu, seçim malzemesi değil, yerel seçimle ilgisi yok. CHP nin yanlış anlaşılmalara ve algılamaları koyduğu son noktadır dedi. Bedir de, il Başkanı Gürsel Tekin gibi çarşaflı açılıma karşı çıkanlara tepki gösteriyor.

BÜYÜKLERiMiZiN TAKDiRi

Bedir, adaylık konusundaki sorulara ise Bizim anlayışımızda görev istenmez,görev verilir. Biz de ne görev verirlerse onu elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. Yaklaşık iki yıldır partimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyüklerimizin takdiridir. Her görevi onur telakki ederiz. Partimizin, halkımızın ve ülkemizin kazanması için elimizi taşın altına sokmaktan imtina etmeyiz. Nereyi uygun görürlerse, büyük bir görevdir yanıtını verdi.

EMEKLi iMAMLAR

CHP Yi DESTEKLEYECEK

22 Temmuz 2007 genel seçimlerde istanbul 3. Bölge, 10. sıradan milletvekili adayı olan Bedir, milletvekilliği için 8 yıl görev yaptığı Sultanahmet Camii imamlığından istifa etmişti. CHP rozeti takılan çarşaflı akrabaları nedeniyle kamuoyu gündemine gelen Sultangazi aday adayı Ercan Karabayır gibi Erzurumlu olan Bedir, partinin çarşaflı açılımını da memnuniyet verici bulduğunu belirterek, Bizim açmış olduğumuz bu yolda insanların teveccüh gösterip, partimize yönelmeleri mutlu ediyor. Ben inanıyorum ki, tek çıkış noktası gören, kitleler halindeki katılımlarımızı ileri günlerde de göreceksiniz. Hayal etmediğiniz kadar partimize katılımlar olacak. inşallah halkın iktidarının ayak sesleri geliyor diye konuştu.

Bedir, emekli imamların da bu konuda destek verdiğini söyleyerek, Emekli olan imamlarla görüştüğümüzde bize destek verenler, temasta olanlar oluyor. Bunların eşleri, aileleri bize destek veriyor. Büyük bir desteğin olduğunu memnuniyetle müşahade ediyorum. Bu açılım, dinsiz gibi söylemler nedeniyle CHP ye çamur atanların yüzüne şamar gibi vuruluyor diye konuştu.

# http://internethaber.com/news_detail.php?id=166794
    # Baykalin ne yaptigi cok iyi bildigini gosteren olaylara bir ornek daha. Tahminime gore devami gelecek ve kendi tabaniyla zit davranislar sergileyerek bizlere koltuk sevdasinin ehemmiyetini anlatmistir.
    #4264389 (sabahsabah, 22.11.2008 13:04 ~ 13:14)
  2. iyice saçmalanmaya başladığının kanıtıdır.
    #4264394 (potansiyel girisimci, 22.11.2008 13:05)
  3. chp'nin halkı salak yerine koyduğunun kanıtı.

ulan arkadaş daha düne kadar millete "dini siyasete alet ediyosunuz" diye nerdeyse ana avrat sövüyodunuz, "başörtülülerden iğreniyorum" demeçleri vermeyi aydınlık sanan fahişeleri parti bünyenizde gururla sergiliyordunuz. noldu şimdi?

halka rağmen halkçılık değilmi olm sizin temeliniz?

tabi şimdi millet'de salak ya, bi çakma çarşaflı'ya rozet tak bi imamı aday göster hemen unuturlar herşeyi.
    tabi vardır unutacak dangalaklar ama iktidar olmanıza yetecek kadar çok değil can..

-rıfkı abi duydun değil? chp, imamı belediye başkanı yapacağmış.
    +ohhşş, deniz baykal'a veresim geldi.

lan o değil, yakında eski refah partisi yoluna girip ömr-ü hayatları boyunca sövdükleri şeriat'ı getireceklerini de iddia eder bunlar oy için.
    bu ne tutarsızlık, bu ne döneklik, bu ne omurgasızlık..

ben şaşırmadım..
    #4264453 (zivallione, 22.11.2008 13:26)
  4. yillardir yapilan hatadan donmektir. halktan kendini soyutlayip iktidar olunamiyacagini anlamaktir.
    #4264574 (soganli sirkeli ayran, 22.11.2008 13:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

chp nin eski imami aday olarak gostermesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chp nin eski imami aday olarak gostermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chp nin eski imami aday olarak gostermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about chp nin eski imami aday olarak gostermesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.