chp nin acilima doymamasi 

kapat
  1. bu hızla devam ederse deniz baykal'ın açılımların içinden toz pembe çıkması kuvvetle muhtemel durum.
    (bkz: chp nin türban açılımı)
    (bkz: chp nin şalvar açılımı)
    #4309717 (gogocu, 02.12.2008 19:14)
  2. (bkz: akp nin alevi açılımı) *
    #4309728 (dawsonleery, 02.12.2008 19:17)
  3. (bkz: chp nin satanist açılımı)
    #4309734 (holysin, 02.12.2008 19:19)
  4. (bkz: doymadım doyamadım)
    #4309756 (tarumar, 02.12.2008 19:24)
  5. şaşırılmaması gereken chp tutumu. *

(bkz: dostum chp dedin msp çıktı)

(bkz: baykal hocafendi)

(bkz: erbakan hocafendi)
    #4309776 (divide et imperium, 02.12.2008 19:27 ~ 19:28)
  6. Baykal'ın zincirlerinden kurtulup özgürlüğü hissetmesi durumu.
    (bkz: Ergenekon hapiste)
    #4309803 (bettyboo, 02.12.2008 19:35)
  7. oy toplama vaktinde her parti gibi chp'nin de ortak paydamız olan "insan yanımızda" buluşma girişimlerini hazmedemeyenlerin, ötekileştirmeden gayet memnun olduklarını belli eden ifede biçimi. *
    "chp'nin çarşaf açılımı", "chp'nin satanist açılımı", "chp'nin alevi açılımı",.. chp'nin bunları hangi saikle yaptığı çok açık ortada. tüm partilerin insani ihtiyaçları ve değerleri oy için bu kadar ucuzlaştırarak önümüze koyması, ibnelikten başka bi' şey değil. evet ama ben burada partilerin yaptığı ibnelikten çok, oy verdiğiniz x partisi'nin, sokakta yüzünüzü buruşturarak baktığınız insanlara kucak açmasına duydugunuz memnuniyetsizliği görüyorum. tuttuğunuz partilerin ibneliğinden, daha sıçmık bi' durum bu bence. siz satanisti, aleviyi, çarşaflıyı, dinsizi, yahudiyi insan yerine koymuyorsunuz ki, adam diye karşınıza çıkanlardan ne bekliyorsunuz?!
    bu ülkenin geneli daha kendi beynini açamamış ki ben ne diyorum?! dul kadının mini eteğine, bakkalın cuma namazına gitmemesine, anasına-ebesine kafayı bu kadar takarsan sen en başta; parti diye önüne konulan sıçmık da bu kadar olur kusura bakma! belki sıçmıklarla siz doyarsınız.
    chp'yi kıçım kadar sevmem ama gına getirdiniz.
    #4309869 (hemankilicinolmasabihicsin, 02.12.2008 19:51 ~ 19:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

chp nin acilima doymamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chp nin acilima doymamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chp nin acilima doymamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about chp nin acilima doymamasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.