chop cucu 

1. cronos'un chop suey ustune yaptigi 10 numara klip.. http://forum.olympos.org/cronos/ adresinden cekilmektedir cekilebilir.
    #209698 (spiritualized, 04.05.2006 00:54)
  2. gece gece koparmış, mükemmel klip*
    #209758 (dopdop, 04.05.2006 01:10)
  3. kemal sunalin make up dedigi sarki klibi
    #210220 (markasiz, 04.05.2006 11:48)
  4. her izlediğimizde cronos dayıya minnetlerimizi sunduğumuz aşmış video klibidir. pek çok safiyane insanın chop suey şarkısıyla tanışması bu klibe rastlar. klipte geçen kemal sunal sahnesinde uzun zaman "ohaa adam harbi demiş mi lan o kısmı" diye içimiz içimizi yese de sonunda orada aslında ben tosun paşayım istediğimi yaparım dediği uzun araştırmalar sonucunda bulunmuştur. kaydadeğer bir başyapıttır.
    #2348074 (luciddreaming, 20.09.2007 17:01)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=4QNiLn0eO-I + adresinden seyredilebilir.
    baştaki kadının lömbür lömbür sallanan selülitli bacaklarına dikkat.
    #2362607 (dedirten durum, 22.09.2007 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

chop cucu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. chop cucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chop cucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cigdem savas » yigit lakabiyla anilir » bafra armuttepesi yayla senlikleri » bosanmak » hayvan olduren insan da oldurebilir » ciplaklar kampi » bryce larkin » melankoli » karanlik odada bilgisayar kullanmak » les 120 journees de sodome a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci