chocolate cookie 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
    #2173119 (isildur, 21.08.2007 19:42)
  2. guzel nickli yeni yazar.
    #2190069 (akustik, 24.08.2007 14:57)
  3. sevgililer, eşler ve ilişkiler üzerine entryleri ile dikkatimi çeken taze yazar.
    #2313437 (zookeeper, 14.09.2007 03:22)
  4. Gülümseyişinde aksi bir şeytan gizliydi senin, tüm günahlara davetkar, asi bir şeytan! Bakışlarında serçe cesetleri saklar, göz bebeklerinde intiharlar beslerdin ve tüm aşklar ölü doğardı cehennemin yamacına dikilmiş göz bebeklerinde. Ve tüm yola çıkan transatlantikler, Deniz denen buzdağına çarparak batardı göz yaşlarımın okyanusunda!

Bilinmezliğe açılan bir kapıydı yüzünde sakladığın o sahte tebessüm, çekerdin beni! Çekerdin! Çekerdin! Çekerdin! Bu öyle bir çekim kuvvetiydi ki, Newton görseydi derhal asardı kendisini o elma ağacına; çünkü ne kütle çekim kuvveti açıklayabiliyordu bunu, ne de gravitasyon kanunu!

Karşıma çıkan ilk ve tek iç denizdin, bu çıldırasıya dalgalarla durmadan yüzümü döven deli okyanusta! Yalnızlığıma terk edildiğimde bambaşka biri oluyordum çünkü ben. Haykırıyordum çığlıklarla; duymuyordu hiç kimse! Hiç kimse tutmuyordu durmadan titreyen ellerimden...

sabahcı yazarlardan, oylesine yazılmış bir entry de hediyemiz olsun istedik.
    #2398120 (cehennem tanrisi, 29.09.2007 05:09)

© 2008 - uludağ sözlük

chocolate cookie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chocolate cookie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chocolate cookie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» general motors » insanlari super kahramana donusturen bocekler » metroda kitap okuyan artist » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » mehmet usta » silmekten asinan burun » akp biyigi » sozcu » ogretmen cocugu » hasan kurtulmus » ask birlestirir » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » kim nerede » celtek tumulusleri » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jiriskop » komando egitimi almis baliklar » hazreti muhammed » palm mute » cakma pilotmont » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » beyaz etli prens » erkam » agiz yirtmak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » turkiye umit milli futbol takimi » turkiye de biranin cok pahali olmasi » fenerbahce kupasi » cesedin bogazina corap baglamak » martti ahtisaari