chloe o brian 

kapat
  1. jack bauer'ın kıçını sayısız kere kurtaran sistem analisti. kızdırırsanız, sizi tokatlamak yerine sizi tokatlayacak bir program yazabilecek hatundur.
    #1886876 (double cross, 08.07.2007 22:59 ~ 26.09.2007 18:18)
  2. yüzündeki o yanlış bişi yapmış çocuk ifadesiyle, ulen bu kez ctudaki köstebek kesin bu şeklinde beklentilere sokmuştur beni.
    #2381656 (soytari, 26.09.2007 02:29)
  3. (bkz: dammit chloe i need that x now)
    #2384214 (double cross, 26.09.2007 18:10)
  4. 24 dizisinde jack bauer'ın perde arkası ekibinin en sağlam elemanıdır. jack her şeyini bu hatundan ister (süper bir bilgisayar dahisi olmak kolay değil).
    #2384247 (WoLF, 26.09.2007 18:15)
  5. yüzünde devamlı bir "allah belanızı versin" ifadesi olan hatun. sanki biri ctu'da devamlı osuruyor bu da herkese osuran o kişiymiş gibi bakıyor.

bu arada hatunun gerçek adı mary lynn rajskub.
    #2461291 (sle7in, 12.10.2007 14:21)
  6. burasi bok mu kokuyor lan bakışıyla kendine hayran bırakan, 24 ün bana göre en özel karakteri.
    #3382145 (notrinova, 11.05.2008 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

chloe o brian başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chloe o brian ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chloe o brian nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paramparca » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » tkp » hayatin cekilecek cile olmamasi » ilk deniz ucaklari » benjamin linus » ciftin ozel gunu » inter city firm » bir joker olarak ergenekon » kurtlar vadisini torrentden indirmek » radyo sol » savas ve kadin » gulen karaman » sah ismail » ferigim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pes 2009 » iran » samuel beckett » tencereyi ocakta unutmak » agiz yirtmak » tetikci » oyla beni oyla beni oyla beni » kul olayim kalem tutan ellere » max payne » ciris otu » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » istanbul arkeoloji muzesi » yavuzhan » ecce homo » it won t be long