chivas guadalajara 

kapat
  1. meksika da bir futbol takımı.
    #3156893 (tavazek, 18.03.2008 03:13)
  2. tam adı Club Deportivo Guadalajara olan 1906 tarihinde kurulmuş olan kulüp. şu an kadrosundaki en önemli oyuncu omar bravo'dur.
    #3156938 (cumingsoon, 18.03.2008 03:32)
  3. meksika'nin en onemli ve buyuk klubudur.

abd'de yasayan meksikalilarin bu takima sevgisin devami olarak, los angeles'da chivas usa isimli bir baska takim kurulmus ve mls'de mucadele etmektedir. david beckham'in oynadigi la galaxy'i gectigimi sezon tum derby maclarinda madara etmis, git gide yukselen grafigi ile mls'de de en buyuk olacak bir kardes takima sahiptir.
    #3157005 (ACDevilde, 18.03.2008 04:33 ~ 04:34)
  4. maçlarını 56.000 kişilik jalisco stadyumu'nda oynamaktadır. 1906 yılında, Club de Futbol Union adıyla kurulmuştur.
    #3620679 (ze minbo zuk, 04.07.2008 21:52)
  5. meksika nin atletico bilbaosudur şimdiye kadar hiç bir meksika dışı doğumlu futbolcu forma giymemiştir bu takımda geleneklerini halada sürdürmektedir.

edit:ben mi dedim oynatmayın dışardan adam diye sinirlenip eksilemeyin hemen.
    #3974492 (alkolik imam, 17.09.2008 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

chivas guadalajara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chivas guadalajara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chivas guadalajara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» noi albinoi » americanista » mulkiye » arditi » yazip yazip silmek » alparslan erdem » slm asl pls » yaprak dokumu » malumatfurus » atsizcilar com » a fine romance » yeniceri » respect my authority » izlanda nin satisi » peygamber sabri gerektiren meslekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » ask konusturur » agiz yirtmak » feridun duzagac » istanbul arkeoloji muzesi » autoshow 2008 » aysengruda » temp » gse » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » crossfire » izmir » enis faik arcan » seus