chimeneyes 

kapat
  1. her sözlükte karşımıza çıkabilen bir fenomen... güzel gözleri varmış ama yeşil değelll!!
    (metalycra, 16.06.2007 05:01)
  2. hakkında kimsenin bir fikri olmadığını gören yazar.
    (chimeneyes, 16.09.2007 16:21)
  3. yeşil gözlü olduğunu tahmin ettiğim yazardır.
    (motosikletli kiz, 16.09.2007 16:22)
  4. titiz, gerçekçi yazardır, takdir edilesidir..
    (pablo escobar, 16.09.2007 16:33)
  5. hasta kayıtlarında edinin büdüsü gibi şahsıma uyum sağlamış, dert anası, ağlak ve de matrak gecelerimin başrol oyuncusu, türkan şoray gözlümdür.

sizin gibileri sözlüklerde görmek isteriz taleplerini boş çevirmemiş halk insanıdır.
    (lumpiya, 17.09.2007 20:44)
  6. istatiksel manada sözlükte ilk derecesini alan yazar.*
    (chimeneyes, 22.09.2007 10:49 ~ 10:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» warum » mansur ark » ayrilik acisi » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » ordinary wizarding level » giyinmesini bilmeyen hatunlar » kacak yasamak » abidin » the godfather » jameer nelson » kamasutra denedim begenmedim » mririan » kagit ustunde » ferhat guzel » bir insan olarak yipranmak » agaclarla konusmak » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » ticaret » burzum » erdogan egemenoglu » vaudeville for vendetta » okey oynamayan dorduncu selim » elinde kagitla ezan okumak » ilginc dukkan isimleri » tepegoz » kapora » tumer metin » bakkaldan sakiz calan cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa